Šahovska škola

Šahovski klub Novi Zagreb opremljen je da može pružiti razvoj i efikasno učenje šahovske igre Vašem predškolskom i školskom djetetu u svim dobnim uzrastima i jakosnim skupinama. Nudimo podršku i razvoj u pet razina:

  • škola šaha
  • individualne instrukcije
  • podrška u natjecanju
  • šah u Vašoj školi
  • šahovski trening

 

Škola šaha

Škola šaha odvija se u prostorijama šahovskog kluba Novi Zagreb. Učenje šaha u stupnjevima (početnički, napredni i natjecateljski) u malim grupama pod pokroviteljstvom naših odličnih trenera.

Škola šaha je opremljena setovima figura i ploča, šahovskim satovima i prezentacijskom pločom za grupne lekcije i analize. ŠK Novi Zagreb posjeduje svoju šahovsku biblioteku koju možemo koristiti u zavisnosti od želja i motivacije polaznika.

 

Nastava je u grupama:

  • 15-tak polaznika početnog tečaja (nivo 1-3)
  • 10-tak polaznika naprednog tečaja (nivo 4-6)
  • individualna nastava za polaznike natjecateljskog nivoa
  • predavanja i vježbe provode se pod nadzorom trenera ŠK Novi Zagreb

Cijena: po dogovoru. Preporučamo puni termin, ne toliko zbog male razlike u cijeni, već u materijalu koji se prolazi u punom terminu.

Upisi su cijelu godinu, a obuka kreće prvi tjedan u listopadu (mogućnost formiranja grupa i tijekom godine, sve u zavisnosti od odaziva i želja polaznika).

Pošaljite Vaš upit na [email protected]

 

 

Individualne instrukcije

Individualni pristup je najbolja prilika za postizanje usko specijalizirane, visoko kvalitetne jedan-na-jedan instrukcije s odličnim trenerom. Takav oblik rada i učenja je poznat kao najučinkovitiji. Program započinjemo inicijalnom procjenom trenera o kandidatovim jakim i slabim stranama igre (SWOT analizom) na kojoj se potom temelji posebno prilagođen plan lekcija. Nakon inicijalne procjene dogovara se program skrojen po potrebi kandidata i pristupa individualnim instrukcijama. Program traje do 10 tjedana, a nakon toga se može odrediti novi set ciljeva.

Instrukcije se mogu odvijati putem Skype poziva ili uživo u našim prostorima. Cijena instrukcija je prema dogovoru, a može odstupati ovisno o potrebama trenera za pripremu i prema kandidatovoj šahovskoj snazi. Prema potrebi trener  može dogovoriti dodatne instrukcije s nekim od specijalista u određenom području (npr. visoko rangirani igrač koji je specijalist za određeni tip pozicije ili otvaranja). Naši iskusni treneri su izuzetno motivirani i odlučni da Vašu igru podignu na sljedeću razinu, te Vas željno očekuju. Upoznajte naše trenere.

 

Andrej Stanković, MK (majstorski kandidat)
e-mail: [email protected]
Nacionalni i FIDE rating: Nacionalni: 2124, FIDE: 2100
Pruža trening: svim polaznicima bez obzira na kategoriju
Cijena: prema dogovoru

 

Mladen Nagl, MK (majstorski kandidat)
e-mail: [email protected]
Nacionalni i FIDE rating: Nacionalni: 2069, FIDE: 2109
Pruža trening: svim polaznicima bez obzira na kategoriju
Cijena: prema dogovoru

 

Pošaljite Vas detaljan upit na [email protected]

 

Podrška u natjecanju

Uz promociju šaha naša je misija i promocija šahovskog natjecanja. Kultura natjecanja i poticanje momčadskog duha u ovom individualnom sportu smatramo izuzetno važnim. Na šahovskoj ploči sinergija aktivnosti figura donosi pobjedu, a zajedništvo tima pobjednički duh i želju za postizanjem viših ciljeva.

Šahovski klub Novi Zagreb može ponuditi Direktora turnira koji moze organizirati natjecanje ili dati stručnu podršku. Bilo da se radi o školskom prvenstvu u Vašim prostorima ili vođenju ekipe na međuskolske turnire. Može pomoći u organizaciji i/ili suđenju. Cijena prema dogovoru. Na Vaš upit ćemo rado odgovoriti konkretnom ponudom u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite Vaš detaljan upit na [email protected]

Podijeli: